ÖZGÜN KADIN STİLİNİN BAŞLICA UNSURU: ZARİF GÖMLEKLER

Uçuş uçuş modellerden, denim parçalara; koleksiyonda her stile uygun gömlekler yer alıyor. Son koleksiyonda düz gömleklerin yanı sıra, cep detaylı ve Mao yakalı, poplin ve süet gibi farklı kumaş seçeneklerine sahip modeller yer alıyor. Gömlek ve t-shirtleri, hem casual, hem de şık ortamlarda tercih edebilirsiniz. Maskülen desenlerden, düşük omuzlu veya kolu düğümlü modellere; gömlekler giysi dolaplarımızın en klasik parçalarımdan. Silüet ve detaylar söz konusu olduğunda yeniden yorumlanan bir tasarım varsa; o da bluzlardır. HARMONIOUS koleksiyonundaki el emeği görünümlü kroşe bluzların, çözemeyeceği bir stil problemi yok.

Beyaz gömleklerse olmazsa olmaz parçalardan. Renk skalasının diğer bir ucundaki siyah ise, yine her parçayla uyumlu klasik renklerden. Etek ve pantolonla kombinlendiğinde her ortamda tercih edebileceğiniz mavi gömlekli kombininizi, ister maskülen havaya sahip ofis görünümü yaratırken, isterseniz de özel ortamlarda tercih edebilirsiniz.

Düz gömlekleri bir çok farklı ortamda tercih edebilir ve sayısız kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Son koleksiyonumuzdaki desenli gömleklerle ile, görünümlerinize anında canlı bir hava katabilirsiniz.

Söz konusu kumaşlar olduğunda, poplin kumaş hala popülerliğini koruyor. Hem casual, hem de ofis kombinleri oluşturabileceğiniz poplin gömlekler, gündelik giyimin anahtar parçalarından. Giyeceğiniz ortama göre, çizgili poplin gömleklerinizle, hem şık, hem de casual görünümler yaratabilirsiniz.

HARMONIOUS gömlek koleksiyonunda yer alan ipek gömlekler, görünümlerinize sofistike bir hava katıp, giysi dolabınızın klasikleri arasına girmeye aday. Zamansız ve kullanışlı keten gömlekler, minimalist ve stil sahibi ofis görünümleri yaratabilirsiniz. Aynı kumaştan üretilen ancak rahatlığı ve şıklığıyla öne çıkan keten bluzlarınız da, kombinlerinizin anahtar parçası olmaya aday.

Uçuş uçuş havasıyla hem sade, hem de zarif olan transparan gömleklerse, görünümünüze bir karakter ve duruş katacaktır. Romantikler yaratmak içinse, uçuş uçuş bluzunuzu jean ve stiletto ile kombinleyebilirsiniz.

Klasik kombinler yaratabileceğiniz V yaka gömlekler, kombinlerinize rafine ve şık bir hava katacaktır. HARMONIOUS koleksiyonundaki Mao yaka gömleklerle, straight kesim jean gibi basic parçaları kombinleyebilir, görünümünüzü bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Deri gömleklerle, şık ve cool dokunuşa sahip, dikkat çekici kombinler oluşturabilirsiniz. Düz ve sade kesimi sayesinde bir çok farklı kombin yaratabileceğiniz süet gömlekler, kumaşıyla öne çıkıyor. Diğer bir yandan denim gömlekler ise, yılın her mevsimi kullanabileceğiniz oldukça çok yönlü bir parça. Zaman içerisinde denim gömlekler, stil söz konusu olduğunda rakipsiz olduğunu kanıtladı.

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın