SOFİSTİKE ve CASUAL ELBİSELER

Zarif ve casual kadın elbise modelleri

Bu koleksiyonda, feminenliğin sembolü olarak yansıtılan, kombinlemesi oldukça kolay olan ve bir çok farklı ortamda tercih edebileceğiniz elbiseler yer alıyor. Üstün kaliteli kumaşlardan üretilen HARMONIOUS elbiseleri, şık ve zamansız.

Şehirde şık kombinler yaratırken tercih edebileceğiniz, uzun elbise ve spor ayakkabı trendi, 80’li yıllarda New York’ta popüler olmaya olmaya ve onlarca yıl sonra hala popülerliğini sürdürüyor. Güney Amerika ilhamlı elbise ve kısa bot ikilisiyle, bohem, Kaliforniya stilini yansıtabilirsiniz. Bu trendi başarıyla uygulamak için, bot gibi sert hatlara sahip ayakkabıları, uçuş uçuş elbiselerle kombinleyip, denge yaratmak oldukça önemli.

Koleksiyonda kontrast kumaş ve dokular da birlikte kullanılıyor; örneğin daha yumuşak kumaşların tazeliği ve hafifiliği ile daha ağır ve yapılı kumaşların sıcaklığı ve zindeliğini bir arada tercih edebilirsiniz. Daha yumuşak kumaşlar olarak adlandırdığımız ve şıklığın temsilcisi olan keten ve ipek elbiseleri, sandaletten, bilekte botlara; bir çok ayakkabı ve çanta modeli ile kombinleyebilirsiniz.

Gündelik kullanabileceğiniz poplin elbiseler ise oldukça çok yönlü. Hem daha hafif, hem de daha sıcak malzemelerle kombinleyebileceğiniz poplin elbiseler, daha sade parçalarla da kombinlenebilir. Bir çok farklı kombin yaratabileceğiniz diğer elbise modelleri de; kaşmir ve triko elbiseler. İlk bakışta kaliteli kumaşları sayesinde yumuşacık kumaşları göze çarparken, bu sayede kusursuz görünümler yaratabileceğiniz minimal kombinler oluşturabilirsiniz.

Daha cosmopolitan görünümler için, hem uzun, hem de kısa versiyonları bulunan deri elbiseleri tercih edebilirsiniz. Özellikle bu kumaştaki siyah elbiseler, silüetiyle sizi hayal kırıklığına uğratmadan; güçlü, stil sahibi kombinler yaratmanıza olanak sağlıyor.


Daha profesyonel gözüken kombinler yaratmak istediğinizdeyse, koleksiyonumuzda bir çok farklı seçenek yer alıyor. Örneğin, uzun, gömlek elbiseler ofis için uygun, konforlu bir seçimken; davetlerde ve hatta partilerde dahi tkombinleyebileceğiniz, zarif, blazer elbiseleri de ofis görünümü yaratmak için tercih edebilirsiniz. Uzun kollu veya kısa kollu seçenekleri bulunan, uzun, kruvaze elbiseler, hem şık ortamlar için uygun, hem de oldukça konforlu bir seçim.


Koleksiyonun en romantik parçaları, 70’li yıllardan günümüze geldi. Uzun, desenli, straplez ve halter yaka elbiselerle nostaljik ve Vintage havaya sahip bohem bir görünüm yaratabilirsiniz. Eski zamanların elbise modelleri söz konusu olduğunda, günümüzde ultra Feminen kombinler yaratmak için tercih edebileceğiniz pileli elbiseler, moda ve stil ikonlarından ilham alınarak tasarlandı.

 


Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın